Nu bellen
Walldesign Gevels Wanden & plafonds Samenwerking Over ons Contact
 

Over ons

Al 12 jaar vervul ik met veel enthousiasme mijn beroep als stucadoor.
Ik heb mijn vakdiploma's behaald en veel kennis opgedaan bij de oude leermeesters. Toch merkte ik dat ik niet díe creativiteit kwijt kon tijdens het werk als ik graag zou willen. Daarom heb ik RP Stucadoors opgericht, waarbij het mijn doel is om met mijn gedrevenheid en creativiteit, uw woning of bedrijfspand naar uw wensen te voltooien.

Naast klassiek stucwerk kan RP Stucadoors ook in uw wensen voorzien door decoratief stucwerk met een bepaalde structuur of motief op uw wanden te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marmerlook, betonlook, brons look, krokodil structuur, zebraprint, robuuste steen look, etc.
Ik heb een grote passie voor deze exclusieve afwerkingen en werk hiervoor onder de naam RP Walldesign. Voor deze verschillende technieken heb ik cursussen gevolgd en certificaten in ontvangst mogen nemen. Het meest trots ben ik toch wel op de Italiaanse titel 'Pittore Creativo' die ik namens Giorgio Graesan & Friends voor mijn naam mag zetten.
Voor meer informatie over de afwerkingen van Giorgio Graesan & Friends zie het kopje 'Walldesign'.

Bij zowel RP Stucadoors als RP Walldesign, heb ik kwaliteit hoog in het vaandel staan, wat uiteraard terug te vinden is in het niveau van afwerking, de gebruikte materialen en de communicatie naar en met de klant. Dit is onlangs ook erkend door stichting AFBOUWKEUR, die mij een keurmerk hebben toegekend. Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning die garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, met als speerpunten vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden.
"Twee onafhankelijke, externe bedrijven met de competenties bedrijfsvoering en techniek hebben tijdens een drietal audits vastgesteld dat RP Stucadoors voldoet aan de kwaliteitseisen van het AFBOUWKEUR-keurmerk. Hiermee kan RP Stucadoors aantonen dat het voldoet aan hoge eisen die gesteld worden aan vakbekwaamheid en de professionaliteit van bedrijfsvoering, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen."
Om dit nog meer te kunnen waarborgen ben ik aangesloten bij NOA Afbouw Garantie.
Met deze Afbouw Garantie weten klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.


-Eigenaar Ron Perik-

 
RP stucadoors
Julianastraat 28
7681 AP Vroomshoop
06-52046909
info@rpstucadoors.nl
KvK nummer: 69725470
BTW nummer: NL001318265B49
 
Walldesign
Gevels
Wanden & plafonds
Samenwerking
Over ons
Contact