Nu bellen
Walldesign Gevels Wanden & plafonds Samenwerking Over ons Contact

Giorgio Graesan

Muro Naturale
MURO NATURALE is een product op basis van kalk en andere natuurlijke mineralen. Eveneens bevat het MICA , een gesteente dat o.a. in graniet voorkomt. Ruig en puur!

Istinto
'Segui il tuo ISTINTO' is een pleister van Italiaanse oorsprong en staat bekend om zijn enorme veelzijdigheid. De speciale samenstelling maakt het mogelijk om, slechts in één stuclaag, diverse creatieve afwerkingen te maken waarbij er gekozen kan worden uit een groot aantal kleuren, met alle voordelen van een natuurlijk product.

Istinto Cemento Naturale

Istinto Bamboo

Istinto Pietra Spaccata

Istinto Pietra Zen

Spatula Stuhhi
'Spatula Stuhhi' is een glanzende stuctechniek waarmee het effect van een gladde marmeren wand of plafond gecreëerd kan worden. Door het aanbrengen van een afwerklaag (Cera del Vecchio) wordt het materiaal waterafstotend en is de wand afwasbaar.


Spirito Libero
'Spirito Libero' is een hoogwaardige stuctechniek met een stoere, natuurlijke uitstraling. Het is gemaakt op basis van Italiaans marmerpoeder en natuurlijke mineralen en wordt in meerdere lagen met een spaan aangebracht waardoor er geraffineerde kleurschakeringen ontstaan. Door het aanbrengen van een afwerklaag (Cera del Vecchio) wordt het materiaal waterafstotend en afwasbaar gemaakt.


Colore & Oro
'Colore & Oro' is een parelmoerachtig product verkrijgbaar in 107 kleuren met een vleugje goud.


La Via Lattea
'La Via Lattea' kan letterlijk vertaald worden met 'De Melkweg'. Het product weerspiegelt het licht van de omgeving en is verkrijgbaar in meer dan 150 kleuren.


Casa dei Sogni / Transparenze
'Casa dei Sogni' betekent letterlijk: droomhuis. Met deze prachtige wandafwerking creëert u snel een authentieke woonstijl.


Minimal
'Minimal' is een licht geschuurde en parelmoerachtige afwerking die de muren zonder overdaad en afleidingen kenmerkt en die op licht reageert, waardoor ondoorzichtige, glanzende reflecties kunnen ontstaan.


Aurora Boreale
'Aurora Boreale' is een transparante hars die het licht dat het ontvangt inkapselt en in totale duisternis afgeeft. Het volledig transparante product houdt de achtergrondkleur ongewijzigd.


Fili di Seta
'Fili di Seta' is een product uit acrylharsen en fijn zand. De glans en de ondoorzichtige draden geven een idee van pure zijde. Leverbaar in verschillende kleuren.


 
RP stucadoors
Julianastraat 28
7681 AP Vroomshoop
06-52046909
info@rpstucadoors.nl
KvK nummer: 69725470
BTW nummer: NL001318265B49
 
Walldesign
Gevels
Wanden & plafonds
Samenwerking
Over ons
Contact